« Назад
Поштовий сервіс Google зазнав хакерської атаки
Користувачі поштового сервісу Google Gmail стали жертвами зловмисників, які використовують облікові записи для розсилки спам-повідомлень.
 
Як повідомляє РИА Новости, посилаючись на повідомлення російських блогерів, були зламані як поштові адреси, що діють, так і ті, якими власники давно перестали користуватися. Втім, загальна кількість зламаних ящиків поки невідома.
 
Спам-повідомлення надсилаються зі зламаних поштових скриньок на адреси кореспондентів власника пошти. У тілі листа наводиться посилання на інтернет-аптеку в зоні .co.cc. Як повідомив агентству старший вірусний аналітик Лабораторії Касперського Сергій Голованов, “це редирект на нещодавно зареєстрований веб-сайт mrapgyan.net, який до того ж не працює”.
 
Він рекомендував усім користувачам Gmail-пошти перевірити звіт про останні випадки використання облікового запису, змінити паролі, скинути авторизацію на всіх комп’ютерах і не забувати виходити з пошти після завершення сеансу.
 
Яндекс, тим часом, радить своїм користувачам своєчасно оновлювати браузер, не кликати за підозрілими посиланнями та частіше міняти паролі”. 
 
Нагадаємо, наприкінці березня атаку зазнав поштовий сервіс Yahoo!.

April 22, 2013

Якщо у вас виникли питання

ЗВ'ЯЖІТЬСЯ З НАМИ!

Залишіть свої дані і ми зв'яжемося з вами найближчим часом