« Назад

Встановлення комп’ютерних мереж складний багатоетапний процес, яким досконало володіють фахівці компанії Інфотек Україна.

Ми надаємо послуги з проектування, монтажу та комплексного обслуговування під ключ комп’ютерних мереж будь-якої складності.

Важливим етапом у створенні комп’ютерної мережі є її налаштування, яке слідує за етапами створення схеми (проектування) та встановлення комп’ютерної мережі (монтаж).

Етапи налаштування комп’ютерної мережі

Налаштування мережі полягає у тестуванні та налагодженні роботи всіх видів обладнання, що входять до її структури.

Цей процес складається з наступних етапів:

  • Налаштування сервера. Сервер це комп’ютер, безпосереднім призначенням якого є керування комп’ютерною мережею або окремими програмами. На цьому етапі фахівці, використовуючи можливості спеціальних службових програм DHCP (протокол динамічного налаштування вузла) та DNS (система доменних імен), забезпечують отримання комп’ютерами, що входять до мережі, IP-адрес та імен.
  • Налаштування активного мережного обладнання. Фахівці здійснюють налаштування маршрутизаторів, комутаторів, точок доступу. Від правильного налаштування цього обладнання залежить, наскільки ефективною буде інформаційна система, як злагоджено взаємодіятимуть різні комунікаційні інструменти, а також швидкість обробки інформаційних даних та їхня захищеність.
  • Налаштування комп’ютерів у мережі. На цьому етапі здійснюється виставляння параметрів локальних (робочих) станцій – окремих комп’ютерів, які є серверами. Якість роботи окремих компонентів мережі безпосередньо впливає на її ефективність, надійність і стійкість до різних збоїв.
  • Пробний запуск. Після встановлення всіх параметрів комп’ютерна мережа тестується. У разі виникнення несправностей їх усунення.

Правильне налаштування комп’ютерної мережі дозволить вам оптимізувати роботу підприємства, забезпечити персонал усіма необхідними інструментами для ефективного виконання поставлених завдань, надійно захистити внутрішню інформацію від посягань ззовні, а також знизити витрати на встановлення великої кількості периферійної техніки.

Потрібно налаштувати комп’ютерну мережу? Звертайтеся до Інфотек України

Наші фахівці можуть надати вам комплексні послуги з проектування, монтажу, налаштування та подальшого обслуговування під ключ комп’ютерної мережі вашого підприємства.

Для уточнення деталей, зв’яжіться з нами за номерами телефонів +380 (44) 592 86 88.

Компанія “ІНФОТЕК.УА” пропонує професійні послуги з обслуговування комп’ютерних мереж підприємств.

September 10, 2013

Якщо у вас виникли питання

ЗВ'ЯЖІТЬСЯ З НАМИ!

Залишіть свої дані і ми зв'яжемося з вами найближчим часом