« Назад

Комп’ютерна мережа є особливою системою зв’язку між ПК або іншим комп’ютерним обладнанням, при якій передача даних здійснюється за допомогою електричних, світлових сигналів або електромагнітного випромінювання.

Спробуймо розібратися, яке значення в житті компанії відіграють комп’ютерні мережі, а також зупинимося на послугах з проектування, монтажу та обслуговування мереж під ключ .

Які можливості відкриває комп’ютерна мережа?

Кожному підприємству необхідно організувати комп’ютерну мережу, оскільки вона дозволяє користувачам отримати доступ до різноманітних інформаційних ресурсів та забезпечує їх спільне використання.

Безперечними перевагами, які ви отримуєте після створення комп’ютерної мережі, є:

  • можливість вивчати інформацію, що знаходиться в загальному доступі, з будь-якого персонального комп’ютера, що входить до мережі;
  • забезпечення одночасного доступу до Інтернету для всіх користувачів, комп’ютери яких об’єднані в єдину мережу;
  • дистанційне керування окремими комп’ютерами, що знаходяться в мережі (віддалене адміністрування);
  • забезпечення збереження всіх інформаційних даних за рахунок їх резервного копіювання в автоматичному режимі;
  • зниження витрат на принтери, сканери та інші периферійні пристрої завдяки можливості підключатися до них з будь-якого комп’ютера, що знаходиться в мережі;
  • оптимізація робочого процесу внаслідок підвищення швидкості обміну інформаційними даними між усіма співробітниками підприємства, комп’ютери яких підключені до єдиної мережі.

Фахівці компанії Інфотек Україна надають комплексні послуги зі створення комп’ютерних мереж, здійснюючи їх:

  • проектування;
  • монтаж;
  • обслуговування під ключ.

Проектування комп’ютерних мереж

Проектування комп’ютерних мереж складний процес, яким повинні займатися професіонали.

Розробка проекту комп’ютерної мережі передбачає вивчення цілей та завдань, які ставитимуться перед нею, вибір її топології, складання переліку необхідного обладнання та кошторису.

Всі ці завдання можуть виконати фахівці нашої компанії.

Монтаж комп’ютерних мереж

Прокладання комп’ютерної мережі – не менш складний процес, ніж її проектування.

Він передбачає виконання таких видів робіт, як монтаж кабель-каналів, прокладання проводів, встановлення джерел живлення, обжим конекторів та проведення тестового пуску.

Створення комп’ютерної мережі під ключ

Прокладена комп’ютерна мережа надалі обов’язково вимагатиме обслуговування. Воно буде значно спрощено, якщо створенням мережі – від проектування до укладання – займатимуться фахівці однієї компанії.

Компанія Інфотек Україна пропонує скористатися послугою створення мережі під ключ.

Що б не знадобилося – проектування, монтаж або комплексне обслуговування комп’ютерної мережі на всіх етапах, ви можете звернутися до наших фахівців.

Про вартість наших послуг та порядок співробітництва можна дізнатися за номерами телефонів +380 (44) 592 86 88, +380 (44) 502 68 03.

September 10, 2013

Якщо у вас виникли питання

ЗВ'ЯЖІТЬСЯ З НАМИ!

Залишіть свої дані і ми зв'яжемося з вами найближчим часом