« Назад

Віддалене адміністрування серверів

Фахівці компанії Інфотек Україна надають кваліфіковані послуги з віддаленого адміністрування серверів.

Цей вид послуг полягає у забезпеченні стабільної роботи вашого сервера, його своєчасному обслуговуванні та оперативному усуненні збоїв у функціонуванні обладнання.

Адміністрування серверів потребує певних знань та навичок. Якщо ви не можете дозволити собі утримувати в штаті фахівця, який займався б цим питанням на постійній основі, звертайтеся до компанії Інфотек Україна.

Віддалене адміністрування серверів: особливості та переваги

Відмінною особливістю віддаленого адміністрування серверів є спосіб доступу до нього. Якщо під час системного адміністрування фахівець має фізичний доступ до сервера, то при віддаленому всі операції проводяться через інтернет або локальну мережу.

Перевагами віддаленого адміністрування сервера є:

  • Відсутність прив’язки до певного географічного розташування – адміністратор може перебувати у будь-якій точці світу. Єдина обов’язкова умова наявність доступу до Інтернету.
  • Можливість постійного стеження за роботою сервера – віддалений доступ до сервера дозволяє здійснювати постійний моніторинг його роботи, своєчасно виявляти помилки, що з’являються.
  • Оперативне усунення несправностей – у разі виникнення збоїв у роботі сервера адміністратор може швидко включитися в процес їх усунення. При віддаленому адмініструванні сервера фахівець не витрачає час на те, щоб дістатися місця роботи.
  • Економія коштів – послуги з віддаленого адміністрування сервера коштують значно дешевше, ніж вміст профільного фахівця в штаті. Таким чином, ви заощаджуєте на виплаті ставки, лікарняних та відпускних.

Технології віддаленого адміністрування сервера

Для віддаленого адміністрування сервера можуть використовуватися різні технології.

Найпопулярнішими і добре зарекомендованими є:

  • Secure Shell (SSH). Завдяки цій технології ви зможете з’єднатися з віддаленим комп’ютером. Головні переваги SSH – можливість працювати з різними операційними системами, стискати дані, що передаються, запускати програми на віддаленому комп’ютері. При цьому ця технологія забезпечує надійний захист даних, що передаються.
  • Протокол RDP (протокол віддаленого робочого столу). Ця технологія дозволяє швидко та просто отримати доступ до віддаленого сервера, розмежувати рівень доступу користувачів шляхом встановлення паролів, що дозволяє захистити дані від посягань ззовні.

Якщо вам потрібні послуги з віддаленого адміністрування серверів, звертайтесь до компанії Інфотек Україна. Зв’язатися з нашими спеціалістами та уточнити деталі можна за номерами телефонів +380 (44) 592 86 88, +380 (44) 502 68 03.

September 12, 2013

Якщо у вас виникли питання

ЗВ'ЯЖІТЬСЯ З НАМИ!

Залишіть свої дані і ми зв'яжемося з вами найближчим часом