« Назад

Проектування, монтаж та обслуговування систем спостереження

Компанія Інфотек Україна надає комплексні послуги зі створення систем спостереження.

Система спостереження є комплексом охоронного обладнання, призначеного для забезпечення безпеки об’єкта або території.

Встановивши систему спостереження, ви отримаєте можливість візуально контролювати об’єкт та прилеглу до нього територію, своєчасно та об’єктивно оцінювати обстановку та робити будь-які дії.

Завдяки системі спостереження ви завжди знатимете, чи дотримуються працівники трудової дисципліни і чи не з’являються на вашій території сторонні.

Якщо ви цінуєте безпеку і хочете бути в курсі того, що відбувається на об’єкті за вашої відсутності, звертайтесь до компанії Інфотек Україна.

Наші фахівці здійснюють:

  • проектування;
  • монтаж;
  • обслуговування систем спостереження.

Ці роботи вимагають спеціальних навичок та умінь, тому створення системи спостереження та її подальше обслуговування потрібно довірити професіоналам.

Етапи проектування систем спостереження

Проектування систем спостереження є складним багатоетапним процесом. Фахівці нашої компанії під час виконання цих робіт дотримуються такого алгоритму дій:

  • збір інформації – на цьому етапі проводиться формулювання технічного завдання, з’ясовуються цілі та завдання майбутньої системи спостереження, уточнюються вимоги замовника;
  • огляд об’єкта – наші фахівці вивчають особливості території, за якою планується встановити спостереження, оцінюють ступінь уразливості об’єкта;
  • вибір обладнання та складання кошторису – на цьому етапі наші фахівці здійснюють розрахунок вартості створення системи спостереження, погоджують витрати із замовником;
  • підготовка робочого проекту – на підставі отриманої від замовника інформації та затвердженого кошторису розробляється проектна документація.

На цьому проектування систем спостереження закінчується і починається наступна стадія монтаж системи спостереження.

Монтаж систем спостереження

Від того, наскільки якісно буде змонтовано систему спостереження, багато в чому залежить безпека вашого об’єкта. Тому встановлення обладнання мають здійснювати професіонали.

Монтаж систем спостереження складається з наступних етапів:

  • прокладка кабельної мережі;
  • об’єднання елементів системи спостереження;
  • пуско-налагоджувальні роботи.

Фахівці компанії Інфотек Україна мають великий досвід у сфері монтажу систем спостереження будь-якої складності. Ви можете звернутися до них за наданням цих послуг прямо зараз.

Обслуговування систем спостереження: все під контролем

Як і будь-яке обладнання, встановлена ​​система спостереження має свої особливості та специфіку. Якщо ви хочете, щоб вона працювала безперебійно. та не збоїла, довірте її обслуговування професіоналам спеціалістам компанії Інфотек Україна.

Звернувшись до нас, ви отримаєте такі переваги:

  • робота вашої системи спостереження завжди буде під контролем, а ви у безпеці;
  • будь-які збої або поломки будуть оперативно усунуті;
  • вам не доведеться утримувати в штаті спеціаліста з обслуговування систем спостереження і платити йому зарплату.

Вас цікавить проектування, монтаж та обслуговування систем спостереження? Зв’яжіться з нами за телефонами +380 (44) 592 86 88, +380 (44) 502 68 03.

September 12, 2013

Якщо у вас виникли питання

ЗВ'ЯЖІТЬСЯ З НАМИ!

Залишіть свої дані і ми зв'яжемося з вами найближчим часом