« Назад

Віддалений доступ та корпоративна мережа

 

Вимушена пауза в роботі тисяч підприємств останнім часом спровокувала гостре питання: як не допустити подібної катастрофи в майбутньому?

Чи можливо застрахуватися від повного паралічу інфраструктури, що веде до банкрутства бізнесу?

Keyboard 393838 960 720

Які заходи вжити?

Звісно, ​​рішення є! Воно очевидно, доступне та ефективне. А саме: організувати корпоративну мережу підприємства з можливістю віддаленого доступу до його баз та ресурсів будь-яким співробітником. Сьогодні це необхідність №1, яка гарантує життєздатність бізнесу у мінливій реальності.

Адже вчасно вжиті заходи щодо організації периферійного доступу дозволили багатьом нашим клієнтам абсолютно спокійно та плідно працювати, дотримуючись нових законів та встановлених обмежень. Працювати комфортно, оперативно, гнучко, безпечно для себе та своєї сім’ї.

Vir5

Карантин наштовхнув підприємців на найочікуваніше питання, яке давно вже назріло: а чи так необхідно співробітнику приїжджати на роботу безпосередньо в офіс для виконання своїх обов’язків? Адже ефективність вирішення того чи іншого завдання зовсім не залежить від того, де, з якого пристрою і в який час вона була виконана. Виходячи з практики останніх місяців, поняття “робоче місце” набуло досить відносного характеру.

Тому, ефективним і єдиним на сьогодні рішенням, що гарантує безперервну роботу бізнесу в різних галузях, є грамотно налаштована корпоративна мережа з віддаленим доступом співробітників до інформаційних баз.

Крім стабільної роботи, наявність периферійного доступу так само спричиняє ряд чимало важливих переваг:

– Безпека інформації всередині корпоративної мережі підприємства. Захист від вірусних та хакерських атак, від сторонніх несанкціонованих підключень;

– відсутність незручностей спілкування між співробітниками як під час форс-мажорних обставин, і з причин звичнішим. Адже відпустки, відрядження та лікарняні ніхто не скасовував.

– Гнучкість робочого процесу та вільний графік. Включитися в робоче середовище можна у будь-який час і практично з будь-якої точки світу, де є інтернет.

– оперативне усунення несправностей системним адміністратором. Завдяки віддаленому доступу спеціаліст має можливість миттєво підключитися до будь-якого комп’ютера, робота якого потребує втручання. У цьому виключається необхідність термінового виїзду об’єкт.

– економія матеріальних витрат за організацію та облаштування стаціонарних офісних робочих місць.

Приємним доповненням до перерахованих вище зручностей, наявність віддаленого доступу дозволить забути про задушливі пробки в годину-пік. Адже Ваше робоче місце завжди “під рукою”. І час, витрачений на дорогу, тепер можна провести з більшою користю.

Istocke

Якщо ж Ви – затятий прихильник ранкових очних планерок, кава-брейків у колі підлеглих, бізнес-ланчів із співробітниками та живого спілкування – це безперечно позитивна якість. І сьогодні дуже багато тих, хто сумує за офісною суєтою. Але ж абсолютно не зайвим буде підстрахування на випадок майбутніх непередбачених обставин. У будь-який момент за лічені хвилини Ви переведете всі бізнес-процеси в безпечне, ефективне та зручне онлайн користування завдяки налаштуванням віддаленого доступу.

Подбайте про це зараз, щоб у майбутньому убезпечити себе від будь-яких неприємних “сюрпризів”.

Віддалений доступ – це гарантія стабільної безперебійної роботи.

Заходи, які Ви зробите сьогодні, визначать життєздатність бізнесу перед неминучими потрясіннями завтра.

Компанія ТОВ “ІНФОТЕК.УА” надає професійні послуги з обслуговування комп’ютерів організацій

 

May 14, 2020

Якщо у вас виникли питання

ЗВ'ЯЖІТЬСЯ З НАМИ!

Залишіть свої дані і ми зв'яжемося з вами найближчим часом