« Назад

Для безперебійного та безаварійного функціонування комп’ютерної техніки необхідно особливу увагу приділити її обслуговуванню.

Фахівці компанії Інфотек Україна надають комплексні послуги, що стосуються:

Комп’ютерна профілактика

Комп’ютерна профілактика є комплексом заходів, спрямованих на підтримку працездатності обладнання та збереження ефективності його роботи.

Можна виділити кілька видів профілактики:

  • Профілактика комплектуючих полягає в підтримці чистоти всередині корпусу системного блоку, видаленні пилу, нанесенні термопасти на елемент, що охолоджує процесор, завдяки чому можна вберегти комп’ютер від перегріву та коротких замикань.
  • Профілактика програмного забезпечення – полягає у своєчасному усуненні застарілих або невикористовуваних програм та частин кодів, які залишаються при неправильному видаленні додатків користувачем самостійно, а також процедурі дефрагментації жорсткого диска.
  • Профілактика вірусів – полягає у своєчасному оновленні антивірусних програм або встановлення нових, більш ефективних засобів для боротьби з комп’ютерними вірусами.

Якщо ви не можете самостійно провести всі необхідні профілактичні роботи, спрямовані на продовження життя вашого ПК, зверніться до професіоналів фахівців компанії Інфотек Україна.

Сервісне обслуговування ПК

Обов’язковою умовою нормального функціонування комп’ютерної техніки, її довговічності та безперебійної роботи є сервісне обслуговування.

Цей процес включає надання наступних послуг:

  • Консультаційна підтримка користувачів – полягає у дистанційному наданні допомоги у разі потреби. Консультації можуть надаватися за телефоном, електронною поштою, Skype або за допомогою програм, що забезпечують віддалений доступ до комп’ютера (віддалене адміністрування за допомогою TeamViewer, Ammyy Admin, RADMIN, RDP).
  • Виїзд фахівця – проводиться в тому випадку, якщо вирішити проблему на відстані не вдалося, і вирішення ситуації вимагає фізичної присутності майстра.

Компанія Інфотек Україна готова надати комплексні послуги з профілактики та сервісного обслуговування обслуговування комп’ютерів.

Уточнити умови співробітництва та вартість наданих нами послуг ви можете, зв’язавшись з нашими фахівцями за номерами телефонів +380 (44) 592 86 88, +380 (44) 502 68 03.

September 10, 2013

Якщо у вас виникли питання

ЗВ'ЯЖІТЬСЯ З НАМИ!

Залишіть свої дані і ми зв'яжемося з вами найближчим часом